Bozköy İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, eğitimli, evrensel ve ulusal değerleri benimseyen, teknoloji kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına, milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

Misyon: Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Amacımız öğrencilerimizin tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan, ülkesini ve milletini seven, başarılı, mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: son üç yılda 10 fen lisesi 15 Nitelikli lise 5 proje İHL

Saatler: 09:00-15:30
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bozkoyiho.meb.k12.tr

Adres - Bozköy Kasabası, Çiftlik/ NİĞDE

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Bozköy Kasabası, Çiftlik/ NİĞDE

Adres - Bozköy Kasabası, Çiftlik/ NİĞDE

Ulaşım Ulaşım özel araçlar ve belediyeye ait araçlarla sağlanmaktadır. Öğretmenler kendi araçları ile Niğde ve Çiftlik´ten geliş gidiş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 40 km., ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.